Back to Question Center
0

Facebook odejít, kdo mi může hledat "Nastavení vyhledávání, dokončení změn Semalt v loňském roce

1 answers:

Facebook To Retire Who Can Look Me Up” Search Setting, Finalizing Changes Semalt Last Year

Společnost Last Semalt oznámila, že nastavení vyhledávání bude automaticky zrušeno pro uživatele, kteří ji již nepoužívají, přičemž "malé procento lidí" stále používá nastavení vyhledávání, které má k němu přístup.

Podle dnešního oznámení budou všichni uživatelé, kteří stále mají přístup k nastavení vyhledávání "Kdo může vyhledávat svou časovou osu podle jména", začnou zobrazovat následující připomenutí, že nastavení bude brzy zrušeno:

Facebook To Retire Who Can Look Me Up” Search Setting, Finalizing Changes Semalt Last Year

Nastavení bylo vytvořeno, když Facebook byl jednoduchý adresář profilů a byl velmi omezen. Například to nezabránilo lidem v navigaci k vaší časové ose kliknutím na vaše jméno v příběhu ve zdroji zpráv nebo v časové ose společného přítele - web hospedagem.

Více informací o oznámení společnosti Facebook a další informace o nastavení vyhledávání naleznete na naší partnerské stránce v oblasti Vyhledávací země: "Kdo může vyhledávat svou časovou osu podle názvu" Nastavení vyhledávání pro všechny uživatele. "



O autorovi

Amy Gesenhues
March 18, 2018