Back to Question Center
0

Semalt Expert: Segredos De Criar Conteúdo Compartilhável

1 answers:

Content marketing är ett effektivt sätt att få innehåll framför en publik. Även om delning av innehåll är en av de bästa digitala trenderna verkar de flesta omedvetna om vad det innebär. Nyckeln är att utveckla innehåll som har tillräckligt med värde att dela med.

Andrew Dyhan, Semalt Customer Success Manager presenterar följande tio tips för att hjälpa någon att förvärva delbart innehåll.

1 - wohnunge. Verkligen bra innehåll

Det enda sättet människor delar innehåll är om de kan hitta värde i det. Bra innehåll i detta sammanhang avser att kombinera relevans och kvalitet. Innehållet bör vara mycket relevant för målgruppen och med högsta kvalitet.

2. Bite Size Works Bäst

Arbete som är antingen för tekniskt eller fördjupat förlorar läsare eller tittare, vilket minskar aktiekurserna. Innehållet kan vara långt, men läsare måste också hitta det smältbart. På toppen av detta borde det ha en tydlig rubrik och kortfattad sammanfattning. När man talar om långa texter måste de brytas upp i läsbara avsnitt.

3..Dyk i djupet

Innehållsförmedlare bör inte tveka att bedriva fördjupad forskning om innehållet de skriver. Det är mycket viktigt, särskilt om man försöker utbilda en annan angående ett givet ämne, vilket också medför relevans. Om personen ska dela informationen måste den i detalj besvara den specifika frågan och komma ihåg att bryta den i mindre läsbara bitar.

4. Involvera visuella

Statistik från HubSpot visar att visuellt innehåll får mer engagemang i sociala medier. Det betyder inte att man behöver få en illustratör eller bygga en info för allt i innehållet. Istället bör innehållet vara visuellt tilltalande genom att helt enkelt lägga till ett rubrikfoto eller miniatyrbild som är relevant för materialet.

5. Lägg till ett streck av överraskning

Innehållsannonsörer bör hitta värde i chockerande, men upplysande innehåll. Om det innehåll som man vill framföra chockar användarna på rätt sätt är det hög sannolikhet att det kommer att få aktier.

6. Info-grafik har stort värde

Info-grafik är inte lätt eller billigt att skapa. Men om man kan använda sig av innehållet, skulle de tjäna som en stor del av strategin som användes för att dela innehåll. De är visuella, det är lätt att förstå, och ibland presenterar "wow" -aspekten av innehållet. Info-grafik sammanfatta vad innehålls marknadsföraren talar om, och om de gör det intressant nog, kommer användarna att enkelt hitta det.

7. Få analytisk

Innehållsförmedlare bör se till att de spårar varje enskild sak och antalet aktier som deras innehåll tar emot. Ett sätt att skapa nytt innehåll är att basera resultaten från en tidigare strategi. Att bygga på en framgångsrik strategi i det förflutna säkerställer framgång i nytt innehåll. Att få analys gör det möjligt att se vad som fungerar för företag.

8..Inkludera Humor

Ibland är det svårt att hämta humor i innehållet. Om man inte har en stor humor och förstår publiken och vet vad som vädjar till dem, behöver en marknadsförare undvika humor eller behålla det som ett minimum. Att skapa roliga saker för skull kan falla platt och leda till förlust av en publik.

9. Äkta innehåll

Om man vill skapa kvalitetsinnehåll för att vädja till en läsarebas, måste de göra det i helhet. Människor kan snyta försäljningsplatser från innehåll. Det skapar uppfattningen om att man har en tidigare agenda som kan leda till en deponi. Folk belönar ärlighet och vill gärna dela äkta innehåll. De lägger inte heller in innehållet från företag, så länge de är framåt och ärliga.

10. Ring till handling

Innehållsförmedlare behöver göra innehållet enkelt att dela, särskilt om det finns på deras webbplatser. De kan lägga till sociala knappar, markera förmågan att dela, eller be folk att dela om de tyckte om det. Det är en enkel åtgärd som kan göra underverk för innehåll.

Bonus: Interagera med publiken

Frigörande av innehåll på marknaden kräver att författaren engageras. Det leder till att innehållets livscykel utvidgas. I processen utvecklar innehållsförmedlare meningsfulla relationer med publiken. Med sådan närhet är det enkelt att välja ut några luckor som de kan fylla.

Slutsats

De tio punkterna fungerar som en checklista. Man behöver inte få sitt innehåll att nå alla tipsen samtidigt. Om innehållet uppnår några punkter på listan har det dock en större sannolikhet att läsarna delar den.

November 26, 2017